top of page

Download de brochure

SLOTENMAKER DEN HAAG: VOORKOM INBRAAK MET DE SLUITKOM™ KWALITEIT, KRACHT, DUURZAAMHEID GEGARANDEERD!

  • De Sluitkom™ is van eigen fabrikaat en wordt in onze werkplaats in Centrum Den Haag gefabriceerd.

  • Bij inbraak en als preventieve maatregel is De Sluitkom™ gegarandeerd de beste oplossing.

  • De Sluitkom™ overbrugt schade en zwakke plekken in deurpost of kozijn.

  • Aangepast voor oplegsloten van het merk LIPS, Yale, Zeiss-Ikon etc.

  • Tevens verkrijgbaar voor inbouw insteeksloten en bijzetsloten.

  • Kan worden gecombineerd met SKG*** beslag / schilden en kerntrekbeveiliging.

  • Kortingen mogelijk bij afname in combinatie met sloten, cilinders en/of kerntrekbeveiliging.

 

De Sluitkom™ is een degelijk stuk staal dat de standaard sluitkom van Yale, LIPS en andere oplegsloten en insteeksloten vervangt. De Sluitkom™ heeft een lengte van 50 centimeter en overbrugt daarmee bestaande zwakke plekken en braakschade. De Sluitkom™ wordt al meer dan 25 jaar toegepast zowel om inbraak te voorkomen als om verankering van het slot in de deurpost te garanderen. Wij weten dat het werkt en hebben in de loop der tijd zoveel vertrouwen in ons eigen produkt dat we de volgende garantie geven: uw geld terug als er ooit nog iemand uw deur forceert!

De-SluitkomTM-Slotenmaker-Den-Haag.jpg

DE SLUITKOM™ HOE WERKT HET?

De Sluitkom™ bestaat uit een stalen kom die aan een staaf is gelast. De kom is precies uitgefreesd op de maten van de schoten van het slot. Daardoor is er geen ruimte voor speling en kan het slot op geen enkele manier wijken of buigen bij poging tot braak.

De gelaste staaf zorgt voor bevestiging over een lengte van 50 centimeter in de deurpost. Door deze lengte overbrugt en verbindt de Sluitkom™ alle mogelijke zwakke plekken in de deurpost. Ook schade ontstaan door pogingen om in te breken. Inbrekers hebben geen kans!

Door zijn precisie is de Sluitkom™ een perfecte aanvulling op het SKG*** sterren certificaat en verbetert de inbraak preventie waarde van het Politie Keurmerk Veilig Wonen aanmerkelijk.

LIPS-oplegslot-opbouwslot-SKG.jpg

DE SLUITKOM™ VOOR OPLEGSLOTEN

Oplegsloten worden in het algemeen geleverd met een sluitkom die nauwelijks voldoet aan de hoge kwaliteits eisen van het SKG en PKVW certificerings systeem.

Wij zagen een gat in de markt; versterk de deurpost en zorg voor goede verankering van de schoten en uw slot is 100% verbeterd!

De Sluitkom™ wordt op maat gemaakt voor ieder oplegslot. Bekende merken zoals Yale, LIPS en Zeiss-Ikon kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Voor afwijkende maten moeten we terug naar de werkplaats.

In combinatie met kerntrekbeveiliging kunnen sloten die voorzien zijn van de Sluitkom™ wedijveren met iedere 3 punts- en meerpuntsslot. De Sluitkom™ doet de deur echt dicht!

Insteekslot-Inbouwslot-Nemef-1279-Sloten

DE SLUITKOM™ VOOR INSTEEKSLOTEN

Door de hype rondom SKG en PKVW keurmerken en certificaten wordt er nogal eens vergeten dat het bij het verbeteren van uw veiligheid en het voorkomen van inbraak en braakschade niet alleen om de deur, het slot, de cilinder en het beslag draait. Wanneer een slot niet een goede verankering in de deurpost heeft dan heeft u niets aan dure sloten, cilinder en beslag.

Door montage van een Sluitkom™ worden insteeksloten aanmerkelijk braakwerender. Tevens voorkomt de Sluitkom™ dat uw slot wordt beschadigd bij poging to inbraak. Doordat de schoten heel precies in de kom passen kunnen ze niet buigen. U doet na poging to inbraak gewoon de deur open met uw sleutel!

Alles natuurlijk onder onze niet goed, geld terug garantie!

bottom of page